MAKARON (KUKURYDZIANY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI
7,99 zł
Brutto
SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana.OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (4-5 minut) (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodąWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1457 kJ/343 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 gWęglowodany: 74,5 gw tym cukry: 0,6 gBłonnik: 1,2 gBiałko: 8,0 gSól: 0 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
5901902004606
745 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 10,0000
- Kraj pochodzenia
- Polska
- Termin przydatności dni
- 180
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- BEZ CUKRU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)