SKŁADNIKI dressing grzybowy* 28 % [pieczarka dwuzarodnikowa* 11 % (Agaricus bisporus), borowik szlachetny* 6 % (Boletus edulis), cebula*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, sól morska, czosnek*, pietruszka*, przyprawy*), sos beszamelowy* (MLEKO krowie*, MASŁO*, mąka PSZENNA*, sól morska, gałka muszkatołowa*, pieprz czarny*), makaron z semoliny z PSZENICY durum* 22 % (semolina z PSZENICY durum*, woda), SER mozzarella* (MLEKO krowie*, podpuszczka, sól). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło białka. Niska zawartość cukrów. Nie wymaga przechowywania w lodówce.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W mikrofali - Zdjąć papierowe opakowanie i folię, podgrzewać przez 3 minuty, 600 W.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 678 kJ/163 kcalTłuszcz: 9,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 gWęglowodany: 12 gw tym cukry: 2,7 gBłonnik: 1,1 gBiałko: 6,1 gSól: 1,4 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu natychmiast spożyć.