SKŁADNIKIkakao w proszku* 65 %, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGorąca czekolada instant z cukrem trzcinowym. Odpowiedni dla wegetarian i wegan. Natychmiast rozpuszcza się zarówno w gorącym, jak i zimnym mleku. Bez laktozy i glutenu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIADodaj 2 lub 3 łyżki do filiżanki lub szklanki. Dolej odrobinę gorącego lub zimnego MLEKA (ilość wedle uznania) i delikatnie wymieszaj. Następnie dodaj resztę mleka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1439 kJ/344 kcalTłuszcz: 7,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 gWęglowodany: 44 gw tym cukry: 32 gBłonnik: 20 gBiałko: 16 gSól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.