SKŁADNIKIcukier trzcinowy nierafinowany*, kakao*, karmel MLECZNY* 5,8 % (cukier*, odtłuszczone MLEKO w proszku*), naturalny aromat karmelowy, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISCzekolada w proszku o smaku mlecznego karmelu. Zawartość kakao minimum: 40 %.Składniki Fair Trade: kakao, cukier trzcinowy. Ogółem: 90 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA2 czubate łyżeczki proszku (20 g) zalać 250 ml spienionego MLEKA (max. 78°C), dobrze wymieszać. Nie podawać z wodą.Można podawać z napojem SOJOWYM lub MIGDAŁOWYM.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1604 kJ/382 kcal Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g Węglowodany: 59 g w tym cukry: 53 g Białko: 9,0 g Sól: 1,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.