MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

15,85 zł
Brutto

SKŁADNIKI50 % mąka z czerwonej soczewicy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMakaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Źródło błonnika pokarmowego i białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10 g grubej soli na 100 g makaronu. Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odcedź makaron i dopraw go według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1410 kJ/333 kcalTłuszcz: 1,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 gWęglowodany: 62 gw tym cukry: 1,0 gBłonnik: 4,3 gBiałko: 15 gSól: 0,02 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać soję.ZALECANBE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8050534146172
187 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
250
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
6,0000
Termin przydatności dni
180
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
PASTA NATURA SRL, Via Cantarane, 1, 12020 Villafalletto CN
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach)
chat Komentarze (0)