MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
15,85 zł
Brutto
SKŁADNIKI50 % mąka z czerwonej soczewicy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMakaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Źródło błonnika pokarmowego i białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10 g grubej soli na 100 g makaronu. Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odcedź makaron i dopraw go według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1410 kJ/333 kcalTłuszcz: 1,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 gWęglowodany: 62 gw tym cukry: 1,0 gBłonnik: 4,3 gBiałko: 15 gSól: 0,02 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać soję.ZALECANBE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8050534146172
187 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Termin przydatności dni
- 180
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- PASTA NATURA SRL, Via Cantarane, 1, 12020 Villafalletto CN
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- BEZ CUKRU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)