SKŁADNIKIcebula*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, czosnek*, kolendra*, papryka*, kurkuma*, imbir*, nierafinowany cukier trzcinowy*, liść kolendry* (2 %), limonka*, galangal*, werbena cytrynowa*, chili*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISDo kuchni tajskiej potrzeba wielu składników. Część pracy wykonujemy za Ciebie, łącząc większość tych składników w naszej mieszance przypraw. Kurkuma, imbir i limonka emanują odrobiną egzotyki, a galangal nadaje potrawie delikatnej pikantności. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPotrzebujesz - 250 g mięsa z kurczaka, 250 g świeżych warzyw (papryka, cebula dymka, cukinia, groszek cukrowy, pieczarki), 200 ml napoju kokosowego.1. Mięso z kurczaka pokroić w paski i podsmażyć na rozgrzanym oleju. Warzywa pokroić w dużą kostkę i krótko podsmażyć.2. Wymieszaj napój kokosowy, 100 ml wody i mieszankę przypraw.3. Doprowadzić do wrzenia mieszając i gotować na małym ogniu przez 2 - 3 minuty.Podawać z ryżem.INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GORCZYCĘ i seler.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.
4012346172804
Opis
Hurtownia
bioplanet
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
10,0000
Termin przydatności dni
120
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
ULRICH WALTER GMBH, DR. JURGEN-ULDERUP STRAßE 12, 49356 DIEPHOLZ
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.