- Obecnie brak na stanie
CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
114,21 zł
Brutto
SKŁADNIKImąka PSZENNA*, kandyzowana skórka z pomarańczy* (22 %) (skórka z pomarańczy*, syrop glukozowo-fruktozowy*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*), MASŁO*, cukier trzcinowy*, lukier MIGDAŁOWY* (MIGDAŁY*, cukier trzcinowy*, białka JAJ*, mąka ryżowa*, skrobia ryżowa*), żółtko JAJ*, naturalny zakwas* (8 %) (mąka PSZENNA*, woda), kandyzowana skórka z cytryny* (3,2 %) (skórka Z cytryny*, syrop glukozowo-fruktozowy*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*), miód wielokwiatowy* (1,2 %), sól morska, mielone laski wanilii bourbon*, olejek eteryczny z pomarańczy*, ekstrakt z wanilii*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPISColomba to wielkanocna babka, wymyślona przez włoskiego cukiernika na początku XX wieku. Zmodyfikował on tradycyjną babkę Panettone i tak powstał przepis na tradycyjną babkę wielkanocną w kształcie gołębicy z rozłożonymi skrzydłami. Pyszne tradycyjne włoskie ciasto nadziewane kandyzowaną skórką z pomarańczy i cytryny. Recepturę uzupełnia włoski miód z dzikich kwiatów, z charakterystycznym dla niego zapachem i aromatem. Ciasto wytwarzane jest przez ponad 50 godzin. Aby w pełni wykorzystać smak ciasta, zaleca się jego lekkie podgrzanie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1705 kJ/406 kcalTłuszcz: 15 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 gWęglowodany: 59 gw tym cukry: 32 gBłonnik: 1,8 gBiałko: 7,8 gSól: 0,5 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, inne ORZECHY i łubin.UWAGAWypiek podlegający naturalnej utracie wagi.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8009004813069
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 750
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 8,0000
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- Termin przydatności dni
- 60
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- Dacasto Gran Pasticceria S.r.l. – Corso Asti 2/M – 12050 Guarene D’Alba (CN)
chat
Komentarze (0)