SKŁADNIKImini papryczki czerwone* 78 %, ocet winny*, sól, cukier*, kwas: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Marynowana papryka jest jednym z ulubionych przetworów kuchni greckiej ze względu na swój charakterystyczny, słodko-kwaśny smak. Stanowi wyrazisty, warzywny dodatek do mięs i ryb. Doskonale pasuje do sałatek, koreczków i talerza przekąsek.Produkt pasteryzowany. Produkt gotowy do bezpośredniego spożycia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 187 kJ/45 kcal Tłuszcz - 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 6,6 g w tym cukry - 5,3 g Błonnik - 3,5 gBiałko - 1,2 g Sól - 2,9 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.