SKŁADNIKIwarzywa* 66 % w zmiennych proporcjach (pomidory*, koncentrat pomidorowy*, papryka*, cebula*, kukurydza*), gotowana czerwona fasola* 24 %, syrop z agawy*, plastry SOI* 3 %, woda, sól kamienna, koncentrat soku z cytryny*, olej słonecznikowy*, skrobia ziemniaczana*, pieprz*, pieprz cayenne*, kminek*, czosnek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSos warzywny z dodatkiem czerwonej fasoli i soi.Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ryżu, makaronów, kuskusu, grzanek i innych dań.Produkt pasteryzowany.SPOSÓB PRZYGOTOWANIASos krótko podgrzać w rondelku, podawać gorące.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 287 kJ/69 kcalTłuszcz: 0,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 gWęglowodany: 8,3 gw tym cukry: 5,2 gBłonnik: 5,4 gBiałko: 4,1 gSól: 1,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.