

Ekologioczne kiełbaski roztoczańskie
SKŁADNIKImięso wieprzowe* 89,6 %, woda, tłuszcz wieprzowy*, sól, przyprawy*, cukier*, glukoza*, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISKiełbasa wieprzowa średniorozdrobniona wędzona, parzona. Jelit baranie - osłonka. Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1335 kJ/ 323 kcalTłuszcz: 30 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 gWęglowodany: < 0,5 gw tym cukry: < 0,5 gBiałko: 13 gSól: 1,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od 2°C do 10°C
Opis