SKŁADNIKIpodgrzybek brunatny, woda, ocet spirytusowy, cebula, marchew, cukier, sól, ziele angielskie, pieprz, liść laurowy. OPISPodgrzybki, które znajdziecie Państwo w naszych słojach pochodzą tylko z polskich lasów, głównie okolicznej Puszczy Kozienickiej. Każdą sztukę oglądamy tak, aby do Państwa trafiły tylko najlepsze grzyby. Zalewa jest delikatna, dosmakowana, grzyby jędrne. Podgrzybki świetnie prezentują się na świątecznym stole. Tym, którym nie szkoda przerobić ich na potrawy polecamy przygotowanie sosu tatarskiego.Podgrzybki marynowane:- Całe okazałe podgrzybki- Delikatna słodko – kwaśna zalewaProdukt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 164 kJ/39 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 7,2 gw tym cukry: 5,0 gBiałko: 2,0 gSól: 1,5 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.