SKŁADNIKIjabłka (82 %), cukier, kwas cytrynowy - regulator kwsowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniaczOPISProdukt pasteryzowany.Jabłka prażone KROKUS przygotowaliśmy z myślą o szarlotkach i jako nadzienie do rogalików, bułeczek i innych ciast. Można posmarować nimi naleśniki czy przełożyć ryż. Łączmy je z naturalnymi jogurtami, owsiankami czy musli.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 604 kJ / 142 kcal; Tłuszcz: 0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g; Węglowodany: 35 g; w tym cukry: 29 g; Białko: 0,5 g; Sól: 0 g;ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.