SKŁADNIKIogórki kiszone (ogórki, woda, sól, koper, czosnek, chrzan, liść dębu), marchew, cebula, cukier, olej rzepakowy.OPISDo naszej sałatki z ogórków kiszonych trafiają ogórki jędrne i chrupkie kiszone z polskimi świeżymi przyprawami: baldachami kopru, świeżym korzeniem i liściem chrzanu, liściem dębu, polskim zmiażdżonym czosnkiem. Ogórki kisimy w niewielkich beczkach tak, aby stosować mniejsze stężenie soli i mieć nadzór nad całym procesem. Tak ukiszone ogórki tniemy na cienkie plasterki i dodajemy marchew i cebulę z odrobiną oleju, które wzbogacają i łagodzą smak ogórków kiszonych. Nasza sałatka z ogórków kiszonych jest gotowa po otwarciu słoika. Można ją jeść w potrawami mięsnymi, rybą, wymieszać z tuńczykiem i jajem tworząc smaczną i szybką sałatkę. Sprawdzi się również na kanapki. Sałatka z ogórków kiszonych- unikatowa na rynku sałatka z ogórków kiszonych- ogórki kiszone z polskimi świeżymi przyprawami (ze świeżym koprem, chrzanem i liśćmi dębu)- z polskim czosnkiem- marchew i cebula łagodzą i wzbogacają smak ogórków kiszonych.Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 164 kJ/39 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 6,4 g w tym cukry: 4,3 g Białko: 0,9 g Sól: 1,9 gINFORMACJA ALRGENNAMoże zawierać gorczycę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.