SKŁADNIKIgruszki, woda, cukier, ocet spirytusowy, ziele angielskie, liść laurowy.OPISGruszki w occie to obrane połówki gruszek w lekkiej zalewie octowej o wysublimowanym, słodko - kwaśnym smaku. Owoce są jędrne, jasne, nie rozpadają się. Prezentują się równie dobrze jak smakują. Swoim zachęcającym wyglądem podnoszą estetykę i atrakcyjność serwowanych potraw.To świetny dodatek do jasnych mięs, smakuje świetnie w sałatkach np. z rukolą i orzechami. Pasują również do dań kuchni azjatyckiej. Mogą stanowić składnik pizzy i dań z kurczakiem. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 399 kJ/95 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 25 g w tym cukry: 20 g Białko: 0,3 g Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce