

Pyszny śmietankowy budyń bez cukru i glutenu.
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: ryboflawina.Produkt może zawierać: mleko, soję i ich pridukty pochodne. OPISSmaczny budyń czekoladowy bez cukru.Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym.Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.Do uprzednio wypłukanych zimną wodą WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1459 kJ / 346 kcalTłuszcz: 0,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 86,7 gw tym cukry: 0 gBiałko: 0,3 gSól: 0,04 g INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać: mleko, soję i ich pridukty pochodne. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAZalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opis