

Ekologiczny hummus paprykowy
SKŁADNIKI Gotowana ciecierzyca BIO56%(ciecierzyca BIO, woda), woda, olej słonecznikowy BIO, papryka czerwona BIO 6%, sok z cytryny BIO, tahini(pasta SEZAMOWA BIO) sól morska bez antyzbrylacza, czosnek suszony BIO, papryka wędzona mielona BIO, papryka ostra mielona BIO, pieprz czarny BIO OPIS Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt jest sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1060 kJ/ 256 kcal Tłuszcz 18,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g Węglowodany 10 g w tym cukry 1,7 g Błonnik 6,7 g Białko 8,5 g Sól 1,05 g INFORMACJA ALERGENNASEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Opis