BABKA PANDORO CLASSICO BIO 600 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
BABKA PANDORO CLASSICO BIO 600 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
BABKA PANDORO CLASSICO BIO 600 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
BABKA PANDORO CLASSICO BIO 600 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)

BABKA PANDORO CLASSICO BIO 600 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)

85,82 zł
Brutto

SKŁADNIKICiasto* [mąka PSZENNA* typ "0" 33 %, cukier trzcinowy*, MASŁO* 15 %, JAJA* 13 %, zakwas* 7,5 % (mąka PSZENNA typ "0", woda), żółtko JAJA*, syrop z agawy*, słód JĘCZMIENNY*, sól, olejek eteryczny cytrusowy* 0,1 % (pomarańcza*, cytryna*), ekstrakt z wanilii* 0,1 %]. Cukier puder* [cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*]. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISNajwyższej jakości klasyczne ciasto Pandoro (pan d'oro), czyli drożdżowa babka waniliowa na naturalnym zakwasie o kształcie ośmiokątnej piramidy. Ciasto o żółto-złotej barwie i regularnej strukturze. Na zewnątrz intensywnie złocista. W opakowaniu saszetka cukru pudru do posypania babki. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa, która powstała w Weronie. Zgodnie ze swoją nazwą pan d'oro oznacza "złoty chleb’" co odnosi się do złotych liści, które dekorowały ciasto podawane na bankietach w Weronie za czasów Republiki Weneckiej.Opakowanie zawiera: 600 g ciasta, 30 g saszetki z cukrem pudrem.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1651 kJ/393 kcal Tłuszcz: 16 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,1 g Węglowodany: 54 g w tym cukry: 20 g Błonnik: 1,7 gBiałko: 7,5 g Sól: 0,7 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, inne zboża zawierające gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8009004814851
9 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
600
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
6,0000
Termin przydatności dni
60
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
FRACCARO SPUMADORO SPA
chat Komentarze (0)