- Obecnie brak na stanie

Najwyższej jakości, ekologiczna, pikantna pasta z makreli bezglutenowa.
Pikantna pasta o kremowej konsystencji, na bazie filetu z makreli (Scomber scombrus/colias) z dodatkiem ekologicznej papryki i oliwy z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany.
Obszar połowu MAKRELI to ocean atlantycki (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c/IX.a). Może być świetnym dodatkiem do makaronów, sałatek czy codziennych kanapek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g - Wartość energetyczna: 533kJ/128 kcal Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4g kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 4,2g kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,5g Węglowodany: 4,6 g w tym cukry: 1,8 g Błonnik: 2,0g Białko: 9,0g Sól: 0,98g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Opis