MIESZANKA DO WYPIEKU PIZZY BEZGLUTENOWA 250 g - PIĘĆ PRZEMIAN
12,23 zł
Brutto
SKŁADNIKImąka ryżowa, tapioka, maranta trzcinowa, łuska babki jajowatej, drożdże, sól kłodawska.OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku pizzy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Przesyp mieszankę do miski2. Do 200 ml ciepłej przegotowanej wody dodaj 2 łyżki oliwy, 1 łyżeczkę miodu i przelej do miski3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami4. Przykryj ściereczką i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia na 1 godzinę (można do piekarnika 30 - 40 stopni Celsjusza)5. Ponownie zagnieć ciasto i na papierze do pieczenia rozwałkuj na cienki placek6. Rozgrzej piekarnik do 250 - 300 stopni Celsjusza7. Ciasto przenieś na blachę, nałóż sos8. Piecz 17 - 20 minut w zależności od stopnia nagrzania piekarnika (im wyższa temperatura tym krótszy czas pieczenia). 3 minuty przed końcem posyp serem i ułóż ulubione dodatki. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produtu przygotowanego według przepisuWartość energetyczna - 1372 kJ/328 kcal Tłuszcz - 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,1 g Węglowodany - 61 g w tym cukry - 3,3 g Białko - 3,7 g Sól - 1,4 gINFORMACJA ALLERGENNAMoże zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
5902837810980
128 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 24,0000
- Termin przydatności dni
- 30
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat
Komentarze (0)