KOLENDRA LIOFILIZOWANA BEZGLUTENOWA BIO 5 g - DARY NATURY
12,18 zł
Brutto
SKŁADNIKI100 % kolendra* liofilizowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISLiofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizcji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu. SPOSÓB UŻYCIAodpowiednią ilość dodać do potrawy lub mieszanki przyprawowej.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i zacienionym miejscu.
5904538030605
277 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 5
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Kraj pochodzenia
- Polska
- Termin przydatności dni
- 120
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat
Komentarze (0)