SKŁADNIKIekologiczna SOJA edamame, woda, sól morskaOPIS Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach.Podczas gotowania ziarna zmieniają kolor od jasnozielonego do beżowego.Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniuWartość energetyczna: 416 kJ/100 kcal Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 2,9 g w tym cukry: 2,1 g Błonnik: 5,2 gBiałko: 8,0 gSól: 0,69 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.