- Obecnie brak na stanie
SUBSTYTUT BIAŁKA JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 40 g - BIO VEGAN
1,10 zł
Brutto
SKŁADNIKIbiałko grochu*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, inulina*, substancja zagęszczająca: guma guar*; białko bobu*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWegański zamiennik białka jaj. Idealny do pieczenia makaroników, herbatników, ciastek orzechowych, bez i innych wypieków. Można go również użyć do przygotowania deserów np. wegański mus czekoladowy, czy do przygotowania domowego majonezu wegańskiego. Opakowanie 40 g odpowiada 8 białkom jaj.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przygotowaniuWartość energetyczna: 182 kJ/43 kcal Tłuszcz:
4005394287873
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 40
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 15,0000
- Termin przydatności dni
- 120
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- Biovegan GmbHBiovegan-Allee 156579 Bonefeld"
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat
Komentarze (0)