SKŁADNIKIocet winny*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISOcet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów.ChOG - Chronione Oznaczenie Geograficzne. Kwasowość: 6 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 mlWartość energetyczna: 757 kJ/178 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 39 gw tym cukry: 39 gBiałko: 0,8 gSól: < 0,1 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.