AGAR BIO 60 g - BATOM
24,87 zł
Brutto
SKŁADNIKIagar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISAgar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.
5907709954526
3 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 60
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 15,0000
- Kraj pochodzenia
- Hiszpania
- Termin przydatności dni
- 60
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI, GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17, 31-209 KRAKÓW
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)