AGAR BIO 60 g - BATOM

AGAR BIO 60 g - BATOM

24,87 zł
Brutto

SKŁADNIKIagar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISAgar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.
5907709954526
3 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
60
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
15,0000
Kraj pochodzenia
Hiszpania
Termin przydatności dni
60
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI, GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17, 31-209 KRAKÓW
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)