- Obecnie brak na stanie
BURGERY WARZYWNE Z BATATAMI, GRYKĄ I DYNIĄ BIO 160 g - LOTUS
15,34 zł
Brutto
SKŁADNIKIbataty* 15%, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), ziemniaki*, gryka* 11%, papryka* 10%, marchew* 10%, dynia* 8%, cebula* 8%, pestki dyni* 4%, rukola*, kolendra*, olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt warzywny z batatami i dynią. Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1035 kJ / 248 kcal Tłuszcz: 12 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g Węglowodany: 27 g w tym cukry: 2,8 g Błonnik: 3,5 g Białko: 5,2 g Sól: 1,0 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, GORCZYCĘ, SOJĘ, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i SEZAMSPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu 2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut 3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grillaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
4026584177569
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 160
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 8,0000
- Kraj pochodzenia
- -
- Termin przydatności dni
- 8
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ORGANIC VEGGIE FOOD GMBH, HANDWERKERPARK 24, 83093 BAD ENDORF
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)