SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIO VEGAN
9,83 zł
Brutto
SKŁADNIKIsubstancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).OPIS Opakowanie odpowiada 4 jajom.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal; Tłuszcz: 8,4 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g; Węglowodany: 14 g; w tym cukry: 6,6 g; Błonnik: 37 g; Białko: 30 g; Sól: 0,04 gSPOSÓB UŻYCIA łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko.Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
4005394285749
534 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 20
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 15,0000
- Termin przydatności dni
- 120
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- BIOVEGAN GMBH, BIOVEGAN ALLEE 1, 56579 BONEFELD
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat
Komentarze (0)