SKŁADNIKIOMUŁKI** 74 %, oliwa z oliwek extra virgin* 14 %, ocet jabłkowy* 9 %, papryka*, cebula*, czosnek*, sól morska (* z rolnictwa ekologicznego, ** z ekologicznej akwakultury).OPISOmułki śródziemnomorskie (Mytilus galloprovincialis) zebrane w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.IX.a). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIUEnergia: 757 kJ/178 kcalTłuszcz: 9,3 gw tym kwasy nasycone: 1,8 gjednonienasycone: 4,9 gwielonienasycone: 1,9gWęglowodany: 3,0 gw tym cukry: < 1,0 gBłonnik: < 1,0gBiałko: 20,7 gSól: 1,6 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.