SKŁADNIKIwoda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 665 kJ / 156 kcal Tłuszcz - 0,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g Węglowodany - 36 g w tym cukry - 11,0 g Białko - 3,0 g Sól - 4,10 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7 st. C.