MAKARON (Z PŁASKURKI RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
15,53 zł
Brutto
SKŁADNIKImąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPolecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1539 kJ/342 kcal Tłuszcz - 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g Węglowodany - 67 g w tym cukry - 2,9 g Błonnik - 5,7 g Białko - 12 g Sól - 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8009004120037
504 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 500
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Termin przydatności dni
- 120
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
chat
Komentarze (0)