MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

12,10 zł
Brutto

SKŁADNIKImąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal Tłuszcz - 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g Węglowodany - 77 g w tym cukry - 2 g Błonnik - 1 g Białko - 7 g Sól - 0,05 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać ŁUBIN oraz SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8009004811539
754 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
250
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
12,0000
Termin przydatności dni
120
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat Komentarze (0)