Fasola w sosie pomidorowym 440g Primavika
14,62 zł
Brutto
Kultowa, bezglutenowe fasolka w sosie pomidorowym - danie gotowe
Fasola jest dobrym źródłem białka dla osób stosujących dietę wegańską, wegetariańską czy osób trenujących. Jest bogata w potas, wapń, a w przeciwieństwie do grochu nie zawiera sodu – warto wprowadzić ją do diety w przypadku nadciśnienia.
Dobre źródło witamin z grupy B, w szczególności, tiaminy, która ma działanie przeciwdepresyjnie, poprawia pamięć i zdolność logicznego myślenia. Według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej fasolka korzystnie działa na wątrobę i płuca, a poza tym działa upiększająco na skórę. Dzięki niej odzyskamy moc i witalność.
5900672300024
183 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 6
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- Sol
- 0.63
- Wartosc_odzywcza
- 521/123
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. spożyć w ciągu 3 dni.
- Kwasy
- 0.1
- Cukry
- 2.7
- Bialko
- 7.1
- Tluszcz
- 0.7
- Bezlaktozowy
- BEZLAKTOZOWY
- Weglowodany
- 20
- Bezglutenowy
- BEZGLUTENOWY
woda, fasola 67%, koncentrat pomidorowy 15%,cebula, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizaty białka roślinnego (zawierają: soję i gluten), bulion wegetariański [maltodekstryna, sól, warzywa suszone (marchew, natka pietruszki, liście selera, por, cebula), cukier, olej rzepakowy, kurkuma, przyprawy, aromat], olej rzepakowy, sól, zioła (zawierają gorczycę), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy = witamina C, przyprawy, aromat z ekstraktu drożdżowego.
chat
Komentarze (0)