

Bezglutenowa mieszanka na muffiny klasyczne.
SKŁADNIKI cukier, mąka ryżowa, skrobia z tapioki modyfikowana, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca. OPISBezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. GLUTEN i fenyloalanina). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1655 kJ / 396 kcalTłuszcz: 21 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 47,5 gw tym cukry: 21,5 gBiałko: 3,4 gSól: 0,69 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opis