MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK MAŚLANYCH BEZGLUTENOWA (KETO) 365 g - PIĘĆ PRZEMIAN

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK MAŚLANYCH BEZGLUTENOWA KETO 365g PIĘĆ PRZEMIAN

18,76 zł
Brutto

Mieszanka bezglutenowa KETO do wypieku ciastek maślanych

Gotowa mieszanka mąk bez glutenu, bez cukru do wypieku ciasteczek maślanych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Mieszankę przesyp do naczynia, dodaj całe jajo i 100g masła, które wcześniej roztopisz i przestudzisz. Dobrze wymieszaj i zacznij zagniatać powstałe ciasto rękoma. Potem rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia6. Piecz przez 12 - 15 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g - Wartość energetyczna - 2202 kJ/526 kcal Tłuszcz - 40 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 15 g alkohole wielowodorotlenowe - 30 g Węglowodany - 24 g w tym cukry - 2,3 g Białko - 11 g Sól - 0,3 g

INFORMACJA ALLERGENNA - Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

5902837811420
95 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
365
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
24,0000
Termin przydatności dni
30
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
mąka MIGDAŁOWA, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.
chat Komentarze (0)