MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK MAŚLANYCH BEZGLUTENOWA KETO 365g PIĘĆ PRZEMIAN
Mieszanka bezglutenowa KETO do wypieku ciastek maślanych
Gotowa mieszanka mąk bez glutenu, bez cukru do wypieku ciasteczek maślanych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Mieszankę przesyp do naczynia, dodaj całe jajo i 100g masła, które wcześniej roztopisz i przestudzisz. Dobrze wymieszaj i zacznij zagniatać powstałe ciasto rękoma. Potem rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia6. Piecz przez 12 - 15 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g - Wartość energetyczna - 2202 kJ/526 kcal Tłuszcz - 40 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 15 g alkohole wielowodorotlenowe - 30 g Węglowodany - 24 g w tym cukry - 2,3 g Białko - 11 g Sól - 0,3 g
INFORMACJA ALLERGENNA - Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 365
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 24,0000
- Termin przydatności dni
- 30
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)