PRACOWNIA WYPIEKÓW CHLEB B/G Z DYNIĄ 500g

15,33 zł
Brutto

Chleb bezglutenowy z dynią Pracownia Wypieków

Bezglutenowe pieczywo codzienne dla osób chorych na celiakię. 

Dla wielu osób chorych na celiakię nawet śladowe ilości glutenu mogą być niebezpieczne i zniweczyć miesiące restrykcyjnej diety, która jest niezmiernie ważna dla stanu jelit. Największym kłopotem jest pozyskanie dobrej jakości, świeżego pieczywa: chleba czy bułek.

Chleb z dynią na zakwasie jest bardzo smaczny, ma krótki skład, nadaje się do mrożenia i smakuje wybornie w formie tostów czy zapiekanek. 

gluten feww

99 Przedmioty
mąka gryczana, skrobia ziemniaczana, skrobia ryżowa, zakwas ryżowy, siemię lniane. pestki dyni, sól, olej rzepakowy, woda
chat Komentarze (0)

Zobacz także