Ręcznie wyrabiany ekologiczny cheddar, dojrzewający 3-5 miesięcy, aż do uzyskania leko ostrego smaku. SKŁADNIKI: ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultur bakterii kwasu MLEKOwego
5027632000418
500 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 12
- Sol
- 1.8
- Wartosc_odzywcza
- 1700/410
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od 1 st. C do 4 st. C
- Kwasy
- 22
- Bialko
- 25
- Tluszcz
- 34
- BIO
- BIO
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 30
- alergeny
- MLEKO
- Twr_KrajPoch
- GB
- mozliwealergeny
- MLEKO