Ser Cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcy BIO 200 g

Ser Cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcy BIO 200 g

20,12 zł
Brutto

Ręcznie wyrabiany ekologiczny cheddar, dojrzewający 3-5 miesięcy, aż do uzyskania leko ostrego smaku. SKŁADNIKI: ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultur bakterii kwasu MLEKOwego
5027632000418
500 Przedmioty

Opis

Hurtownia
ekowital
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
12
Sol
1.8
Wartosc_odzywcza
1700/410
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze od 1 st. C do 4 st. C
Kwasy
22
Bialko
25
Tluszcz
34
BIO
BIO
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
30
alergeny
MLEKO
Twr_KrajPoch
GB
mozliwealergeny
MLEKO
chat Komentarze (0)