• SER L'UBRIACO - CACIOTTA AL. VALPOLICELLA BIO (około 0,25 kg) - AZIENDA AGRICOLA IL BARDELLONE

166.84
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu OD 2 DO 4 DNI
Cena przesyłki 11
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Paczkomaty InPost 11
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Kurier 15
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Paczkomaty InPost(Pobranie) 16
Kurier (Pobranie) 18
Kurier(Zagranica) 115
Dostępność 2 szt.
Waga 1 kg

SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko krowie*, wytłoki z winogron Valpolicella*, wino Valpolicella* (3 %), podpuszczka mikrobiologiczna, sól, kultury bakteri kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ser, zwany pijanym, wytwarzany z pełnotłustego mleka krowiego. Sezonowany przez około 4 miesiące w wytłokach z wina Valpolicella. Idealny na deskę serów oraz jako dodatek do win. 


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1849 kJ / 442 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy nasycone: 23 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.


WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym 0,25
Producent - nazwa i adres SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia