• MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g - LIMA

37.84
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu OD 2 DO 4 DNI
Cena przesyłki 16
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Paczkomaty InPost(Pobranie) 16
Paczkomaty InPost 16
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 20
Kurier 20
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 20
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 140 szt.
Waga 0.31 kg
SKŁADNIKI
Ryż* (63%), SOJA* (23%), woda, sól morska (6,3%), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 721 kJ / 173 kcal
Tłuszcz - 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany - 26,7 g
w tym cukry: 26,7 g
Błonnik - 4,2 g
Białko - 7,9 g
Sól - 2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
Producent - nazwa i adres LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia