• MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g - LIMA

Brak towaru
37.01
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu OD 2 DO 4 DNI
Cena przesyłki 11
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Paczkomaty InPost 11
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Kurier 15
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Paczkomaty InPost(Pobranie) 16
Kurier (Pobranie) 18
Kurier(Zagranica) 115
Dostępność 0 szt.
Waga 0.31 kg

SKŁADNIKI
Ryż* (63%), soja* (23%), woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 721 kJ /173 kcal
Tłuszcz - 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany - 26,7 g
w tym cukry: 26,7 g
Błonnik - 4,2 g
Białko - 7,9 g
Sól - 2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

 

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj Producenta Belgia
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
Producent - nazwa i adres LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia