
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 340 ml (260 g) - AMYLON


Wysyłka w ciągu | OD 2 DO 4 DNI | ||||||||||||||||||
Cena przesyłki |
10
|
||||||||||||||||||
Dostępność |
|
||||||||||||||||||
Waga | 0.53 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8594006662277 |
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
SKŁADNIKI
Bezwodny
tłuszcz mleczny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Masło Ghee, czyli
inaczej zwane masło klarowane powstaje poprzez długotrwałe, powolne podrzewanie.
W wyniku tego procesu powstaje czysty tłuszcz mleczny bez zawartości wody i
białka mlecznego. Masło Ghee idealnie nadaje się do głębokiego smażenia i
pieczenia, a także do gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 3677 kJ / 878 kcal
Tłuszcz: 99,4 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0
g
Białko: 0,1 g.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 °C.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promeni słonecznych.
Ewentualna zmiana
konsystencji produktu nie świadczy o jego złej jakości.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | jest |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Kraj Producenta | Czechy |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 12 |
Producent - nazwa i adres | AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD |