• MAKARON (SEMOLINOWY) WSTĄŻKA PAPPARDELLE BIO 400 g - PASTIFICIO FABIANI

Symbol: 5902811255097
6.47
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu OD 2 DO 4 DNI
Cena przesyłki 11
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Paczkomaty InPost 11
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Kurier 15
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Paczkomaty InPost(Pobranie) 16
Kurier (Pobranie) 18
Kurier(Zagranica) 115
Dostępność 14 szt.
Waga 0.4 kg

SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum* (semolina), woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Źródło białka.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1419 kJ / 335 kcal
Tłuszcz: 1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry:  3 g
Błonnik: 7 g
Białko: 13 g
Sól: 0 g 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj dużą ilość wody, aby makaron pływał swobodnie (4 -5 litrów). Osól i jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, aby nie przerwać procesu gotowania. Zamieszaj i gotuj do miękkości 7 - 9 minut., al dente 6 - 7 minut. W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu.  

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Ilość w opakowaniu zbiorczym 5
Producent - nazwa i adres FABIJAŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, LWÓWECKA 6, 58-506 SIEDLĘCIN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia