• MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

Symbol: 8009004811522
Brak towaru
8.88 -7% 8.26
Do końca promocji pozostało:
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu OD 2 DO 4 DNI
Cena przesyłki 10
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 10
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 10
Paczkomaty InPost 11
Kurier 15
Paczkomaty InPost(Pobranie) 16
Kurier (Pobranie) 18
Kurier(Zagranica) 115
Dostępność 0 szt.
Waga 0.27 kg

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj Producenta Włochy
Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
Producent - nazwa i adres ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia