• IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

Symbol: 5400706617710
88.73
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu OD 2 DO 4 DNI
Cena przesyłki 11
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Paczkomaty InPost 11
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Kurier 15
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Paczkomaty InPost(Pobranie) 16
Kurier (Pobranie) 18
Kurier(Zagranica) 115
Dostępność 51 szt.
Waga 0.49 kg

SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*, cukier z kwiatów palmy kokosowej*, kakao w proszku*, naturalny aromat (czekolada), substancja zagęszczająca: guma guar*, sól himalajska (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ / 388 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 72 g
Sól: 0,2 g
alanina: 3,29 g
arginina: 1,56 g
kwas asparaginowy: 7,10 g
kwas glutaminowy: 11,52 g
glicyna: 1,18 g
histydyna: 1,25 g
hydroksyprolina: 0,04 g
cysteina: 1,47 g
izoleucyna: 4,02 g
leucyna: 6,88 g
lizyna: 6,0 g
metionina: 1,42 g
fenyloalanina: 2,05 g
prolina: 3,98 g 
seryna: 3,30 g
treonina: 4,58 g
tyrozyna: 2,05 g
walina: 3,76 g

SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.   

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj Producenta Belgia
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
Producent - nazwa i adres PURASANA NV, HEULESTRAAT 104, 8560 GULLEGEM
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia