• IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

Symbol: 5400706617703
84.73
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu OD 2 DO 4 DNI
Cena przesyłki 16
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Paczkomaty InPost(Pobranie) 16
Paczkomaty InPost 16
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 20
Kurier 20
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 20
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 47 szt.
Waga 0.49 kg
SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z MLEKA)* (* certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1750 kJ / 418 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 87,3 g
Sól: 0,03 g
alanina: 4,11 g
arginina: 1,95 g
kwas asparaginowy: 8,88 g
kwas glutaminowy: 14,4 g
glicyna: 1,48 g
histydyna: 1,56 g
hydroksyprolina: 0,05 g
cysteina: 1,84 g
izoleucyna: 5,02 g
leucyna: 8,6 g
lizyna: 7,5 g
metionina: 1,77 g
fenyloalanina: 2,56 g
prolina: 4,97 g
seryna: 4,12 g
treonina: 5,72 g
tyrozyna: 2,56 g
walina: 4,7 g

SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml MLEKA, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.


WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj Producenta Belgia
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
Producent - nazwa i adres PURASANA NV, HEULESTRAAT 104, 8560 GULLEGEM
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia