• Fermentino z orzechów nerkowca i orzechów makadamia z pleśniową skórką BIO 100 g

Symbol: 09608
wysyłka i odbiór
41.37
SZT Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 4 SZT
Wysyłka w ciągu OD 2 DO 4 DNI
Cena przesyłki 11
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym 0
Paczkomaty InPost 11
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Kurier 15
Transport Ekospichlerz.pl na terenie Trójmiasta 15
Paczkomaty InPost(Pobranie) 16
Kurier (Pobranie) 18
Kurier(Zagranica) 115
Dostępność 5 SZT
Waga 0.11 kg
Ser roślinny na bazie fermentowanych orzechów nerkowca i orzechów makadamia, z jadalną pleśniową skórką .

Wartość odżywcza: 1948/471

Skład: ORZEECHY NERKOWCA* 63%, woda, ORZECHY MAKADAMIA* 7%, sól, cebula w proszku*, bakterie fermentacji kwau mlekowego. *pochodzące z rolnictwa ekologicznego
WEGETARIAŃSKI TAK
WEGAŃSKI NIE
Pochodzenie IT
Skład ORZEECHY NERKOWCA* 63%, woda, ORZECHY MAKADAMIA* 7%, sól, cebula w proszku*, bakterie fermentacji kwau mlekowego. *pochodzące z rolnictwa ekologicznego
Możliwe alergeny ORZECHY
Waga brutto 0.110
Bio TAK
Bezglutenowy TAK
Bezlaktozowy TAK
Bez cukru TAK
Wartość odżywcza 1948/471
Waga netto 0.100
Cukry 2,7
Kwasy 7,7
Sól 2
Błonnik 8,6
Brak możliwości wysyłki. Dostępny tylko do odbioru w sklepie stacjonarnym i transporcie na terenie Trójmiasta.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia