Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
DORSZ MSC FILET MROŻONY 500 g - WILD OCEAN


Symbol:
4026813280190
70.82
Wysyłka w ciągu | OD 2 DO 4 DNI | ||||||||||||||||
Cena przesyłki |
16
|
||||||||||||||||
Dostępność |
|
||||||||||||||||
Waga | 0.54 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4026813280190 |
- Opis
- Parametry
- Statusy dostępności
- Opinie i oceny (0)
SKŁADNIKI
DORSZ, woda.
DORSZ pochodzi ze zrównoważonego rybołówstwa.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wyjąć filety z opakowania, rozmrażać przez 3 godziny w temperaturze pokojowej lub przez 6 godzin w lodówce, wypłukać bieżącą wodą i osuszyć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 342 kJ / 81 kcal;
Tłuszcz: 0,6 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 17,7 g;
Białko: 0 g;
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA
Przechowywać w temperaturze -18 stopni C. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.
DORSZ, woda.
DORSZ pochodzi ze zrównoważonego rybołówstwa.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wyjąć filety z opakowania, rozmrażać przez 3 godziny w temperaturze pokojowej lub przez 6 godzin w lodówce, wypłukać bieżącą wodą i osuszyć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 342 kJ / 81 kcal;
Tłuszcz: 0,6 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 17,7 g;
Białko: 0 g;
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA
Przechowywać w temperaturze -18 stopni C. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.
CERTYFIKAT BIO | nie dotyczy |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 8 |
Producent - nazwa i adres | FELDERZEUGNISSE GMBH, NEUE BERGSTRASSE 13, 64665 ALSBACH |
Brak możliwości wysyłki. Dostępny tylko do odbioru w sklepie stacjonarnym i transporcie na terenie Trójmiasta.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.